Beste boxspring lease

Als je dit artikel leest komt het je vast bekend voor. Je bed is aan vervanging toe, maar je schrikt toch best van de prijzen. Een comfortabel bed is wel onmisbaar om in deze drukke maatschappij mee te blijven doen. Iedere minuut slaap draagt bij aan meer energie en levensgeluk, maar op je oude matrasje waar je rugpijn van krijgt werkt dat averechts. En wakker liggen omdat je duizenden euro’s voor een nieuw bed moet betalen… dat wil natuurlijk niemand. Gelukkig zijn er ook opties waarbij je niet in één keer die aanslag op je budget hebt, zoals leasen. Wil je weten of dat iets voor jou is, lees dan snel verder.

 

Beste boxspring lease opties

Je wist vast al dat je voor een luxe boxspring van goede kwaliteit al snel €2500 kwijt bent. Door te leasen kun je dat bedrag verlagen naar nog geen drie tientjes per maand. Daar slaap je toch een stuk lekkerder van? Helaas biedt niet iedere aanbieder van boxsprings ook de mogelijkheid om te leasen aan, al worden het er wel steeds meer. En op afbetaling kopen of je boxspring in termijnen betalen (vaak de standaard optie) is zeker niet hetzelfde. Wanneer je op zoek bent naar het beste leasecontract voor je nieuwe boxspring zijn er twee belangrijke dingen om rekening mee te houden. Allereerst natuurlijk welk bed je uiteindelijk gaat beslapen. Deze moet wel bij jou en je slaapstijl passen, en daarin is de keuze ruim. Ten tweede is het leasecontract ook belangrijk. Want hoe zitten de verschillende opties financieel in elkaar en wat krijg je er precies voor terug aan service?

 

Top 8 boxspring lease mogelijkheden

Gelukkig heb je dit artikel gevonden, dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Wij hebben namelijk lease-opties die nu in de wereld van boxsprings aanwezig zijn onder de loep genomen. Na al dat harde werk konden we dan ook heerlijk uitrusten op één van de 8 beste lease boxsprings:

(wordt later aangevuld)

 

Belangrijke overwegingen bij het leasen van een boxspring zonder BKR

Wanneer je een boxspring per maand wilt gaan betalen, ben je vast niet de eerste klant die bij dit bedrijf voor deze optie kiest. En daardoor kun je mooi gebruik maken van de beoordelingen van anderen. Want waar het bij het kopen van een boxspring enkel gaat om de boxspring en de montage, komt er bij het leasen van een boxspring ook nog een leasecontract bij kijken, met allerlei voorwaarden. Veel boxspring abonnementen zijn mogelijk zonder BKR registratie.

Het is belangrijk om een bed te kiezen dat bij jou past, je wil tenslotte lekker slapen. Ook is het belangrijk dat je let op het bedrag dat je per maand betaalt, in je budget past. Uit alle boxsprings die aan die twee voorwaarden voldoen, kun je verder kiezen. Dan let je op de garantie, de duur van het abonnement, het verschil tussen leasen en diezelfde boxspring op afbetaling kopen, en op de extra service.

 

Voordelen en nadelen van deze betaalmethode

Zo’n abonnement op je nieuwe bed klinkt handig, maar naast voordelen zitten er ook nadelen aan.

Voordelen

Nadelen

 

Wat betekent het om een boxspring te leasen?

Met een boxspring abonnement betaal je elke maand een klein bedrag voor je bed. De boxspring blijft eigendom van de leverancier, maar jij kunt er wel al heerlijk op slapen. De leverancier zorgt ervoor dat je boxspring bij jou thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. Ook bij een verhuizing kan de leverancier monteurs sturen die je boxspring uit elkaar halen en in de nieuwe woning weer netjes monteren. Bij ongelukjes is je bed verzekerd, zodat jouw nachtrust daar niet onder hoeft te lijden.

Aan het einde van het contract kun je het bed overnemen, of een nieuwe leasen. Wanneer je het bed niet overneemt, zal de leverancier deze weer op komen halen. De onderdelen ervan worden vervolgens hergebruikt voor nieuwe boxsprings en andere producten. Dat is heel duurzaam, en je slaapt dus nooit op een tweedehands bed. Alles bij elkaar betaal je wel wat meer dan wanneer je diezelfde boxspring direct zelf zou kopen, maar het biedt je op het moment van aanschaf wel een stuk financiële vrijheid, doordat het geen grote aanslag op je budget is.

 

Beste boxspring leasen ervaringen

Natuurlijk wil je weten wat anderen hiervan vinden. Welke aanbieder is betrouwbaar en welke kun je beter niet meenemen in je overweging? Reviews van echte klanten kunnen enorm behulpzaam zijn. De meeste aanbieders hebben die dan ook veelvuldig op hun website staan. Gelukkig zijn de meesten ronduit positief. Kijk gerust zelf en trek je conclusie.

 

Boxspring leasen versus een bed kopen op afbetaling

Het leasen van een boxspring is niet hetzelfde als het kopen van een bed op afbetaling. Bij het kopen op afbetaling leen je namelijk, met BKR notering, geld om je bed te kunnen kopen. Elke maand betaal je daar een bedrag van terug met een rente die flink kan oplopen. Verzekering, montage- en verhuisservice zit daar niet bij inbegrepen en uiteindelijk ben je dus veel duurder uit, zonder de fijne voordelen van leasen. Wel kun je bij het kopen of afbetaling kiezen in hoeveel termijnen je terugbetaalt, waardoor je voor hetzelfde bed iets meer keuze hebt in je maandlasten dan bij lease.

 

Aanbieders van boxspring lease

Er zijn een aantal aanbieders van boxspring lease en dit aantal groeit. Daar zitten toppers tussen, maar ook aanbieders waar je minder waar voor je geld krijgt. De top 8 hierboven bevat de beste aanbieders van dit moment.

 

Is deze boxspring betaalmethode geschikt voor jou?

Wanneer je krap bij kas zit is het ideaal om een boxspring te leasen zonder BKR. Direct op je kwalitatief goede bed slapen, later betalen. Maar wel alle voordelen met betrekking tot montage en verzekering. Alsof je het beste van twee werelden hebt. En dan ben je ook nog eens duurzaam circulair bezig! Goed voor jouw slaapcomfort, fijn voor je budget en je helpt ook nog eens mee aan een betere planeet. Wat houdt je tegen om te leasen?!

 

 

Veel gestelde vragen

Wat is de beste boxspring met leasecontract?

Een goed leasecontract voor je boxspring geeft jou allereerst een boxspring die past bij jouw behoeften. Daarnaast past een goed contact qua maandelijks bedrag prima in je budget, je wilt tenslotte leasen omdat je geen schulden wilt. Garantie, verzekering en service zijn dik in orde.

Is het veilig om een boxspring te leasen zonder BKR check?

Het is helemaal veilig om een boxspring te leasen zonder BKR check, als jij weet dat je het verschuldigde maandbedrag nu en in de toekomst kunt missen. Qua aanbieders is er ruime keuze, maar de toppers hebben wij er al voor je uitgezocht, waardoor je geen kat in de zak hebt.

Wat zijn de ervaringen met het leasen van een boxspring?

Wel de lusten van een goed bed, maar niet de lasten van een flinke hap uit je budget of een nare afbetalingsregeling. En dat allemaal zonder BKR. De ervaring van de meeste mensen is zeer positief als het om het leasen van een boxspring gaat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang relevante kortingen en updates omtrent het verbeteren van jouw slaap.