Mindscopic Sleepwell review: Een goede manier om in slaap te vallen

Veel mensen hebben slaapproblemen. Daardoor kunnen mensen met dergelijke problemen soms uren in bed liggen te woelen, zonder dat ze echt de slaap hebben gevat. Het is goed mogelijk dat het lichaam dan niet genoeg slaaphormoon aanmaakt. Het gaat om het hormoon melatonine, dat een seintje aan de hersenen afgeeft dat we moe zijn en graag willen slapen.

Mensen met ernstige slaapproblemen krijgen meestal zware slaapmiddelen voorgeschreven. Wanneer je lichtere slaapproblemen ervaart, hoeven deze middelen niet te worden ingezet. De dokter zal dan voorkeur geven aan natuurlijke middelen. Een van die middelen is de Mindscopic Sleepwell Spray. De verpakking bestaat uit 15 mililiter spray. Wij hebben het merk een tijd lang getest en zijn zeer te spreken over dit slaapmedicijn.

Lekker slapen met Mindscopic Sleepwell

Mindscopic Sleepwell is gemaakt door dezelfde makers van de OmniMind No 1, een nootropische formule. Deze SleepWell helpt met het reguleren van de nachtrust. We hoefden slechts een spray te nemen, ons kussen te pakken en te ontspannen. We merkten al snel dat het lichaam zich moe voelt, waardoor we beter in positie kwamen om te gaan slapen.

De Mindscopic Sleepwell helpt je met het op de juiste manier in slaap vallen. Veel mensen met slaapproblemen zijn echte piekeraars. Tweederde deel van de dag besteden we aan werk, school en ander intensieve zaken voor de hersenen. Een derde deel van de dag brengen we door in bed. Het is dus belangrijk dat je een goede nachtrust krijgt. Op die manier kun je ook beter de gebeurtenissen van overdag ordenen en krijg je geen symptomen van slaapgebrek.

Voordelen van de Mindscopic Sleepwell Spray

De Mindsopic Sleepwell Spray heeft een groot voordeel; ze zijn gemaakt op natuurlijke basis, wat inhoudt dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam. Normaal gesproken worden er bij zwaardere slaapproblemen ook zwaardere medicijnen zoals temazepam of oxazepam voorgeschreven. Deze medicijnen kunnen behoorlijk wat bijwerkingen geven. Daardoor zal de huisarts ze niet graag voorschrijven.

De Mindscopic Sleepwell Spray kun je eenvoudig zonder recept online kopen. Dat komt mede doordat ze geen giftige stoffen bevatten. Dankzij een spray voor de nacht kan je lichaam en geest beter ontspannen. Zo pieker je minder en kun je lekker slapen. Een spraytje Sleepwell Spray kun je bijvoorbeeld nemen als je te lang op je telefoon hebt gekeken en daarmee het slaaphormoon melatonine hebt afgebroken. Of bijvoorbeeld als je een intensieve dag op school en werk hebt gehad en nu je gedachten even niet kan ordenen.

De Mindscopic Sleepwell werkt bij ons vrij snel. Dat komt doordat de spray bestaan uit een formule die ervoor zorgt dat ons lichaam meer melatonine aan gaat maken. Je kunt deze spray bijvoorbeeld ook prima nemen als je bij het vliegen vaak last hebt van een jetlag. Bij ons werkt de spray heel goed na een reisje van Nederland naar de Verenigde Staten. Je hebt minder tijd nodig in slaap te vallen, waardoor het gevoel van een jetlag afneemt.

Samen met melatonine wordt GABA, dat staat voor gamma-aminoboterzuur, gecombineerd. Het is een belangrijke neurotransmitter die ervoor zorgt dat de spieren ontspannen worden en gedachten worden stopgezet. Deze combinatie is geheel op natuurlijke basis, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor schadelijke effecten. Wel kun je gemakkelijk in slaap vallen en leer je ontspannen.

Zo werkten de Mindscopic Sleepwell

We hebben precies de gebruiksaanwijzing op de verpakking gevolgd. Je krijgt in een een spray van 15 mililiter. Je mag maximaal een spray’s dertig minuten voor het slapengaan innemen. Gebruik in de tussentijd niet alsnog de telefoon terwijl je wacht totdat je in slaap valt, maar ontspan. Je zult merken dat je binnen dertig minuten echt slaperig wordt.

Het beste kun je de spray op een donkere plaats bewaren bij kamertemperatuur. Hoewel de spray geen kwaad kan, raden we wel aan de spray ver uit de buurt van kinderen te houden. Dit zijn voedingssupplementen, maar zijn geen vervanging van goede voeding. Een gezonde levensstijl blijft dus een absolute must. Bovendien mag je deze spray niet gebruiken als je zwanger bent of medicijnen gebruikt.

Ten slotte kunnen deze medicijnen het reactievermogen behoorlijk beïnvloeden. Daarom mag je ze niet innemen met alcohol of een machine bedienen wanneer je deze medicijnen gebruikt hebt.

Conclusie Mindscopic Sleepwell review

Deze spray doet wat ze beloven. Binnen 30 minuten val je inderdaad in slaap. Vooral na een arbeidsintensieve dag kan deze spray een uitkomst bieden. Je merkt dat je spieren ontspannen, waardoor je gemakkelijker je draai in bed kan vinden. Het feit dat deze spray niet schadelijk zijn voor lichaam, vinden we een groot pluspunt. Zeker omdat het hier gaat om een product met natuurlijke extracten. Wil je lekker slapen, dan is deze spray een goede optie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang relevante kortingen en updates omtrent het verbeteren van jouw slaap.